EVOLUTIONARY – un eveniment spectaculos organizat de Barbosul Prietenos in colaborare cu Cosmetics Beauty Hair Romexpo!

29 septembrie 2019

Evolutionary este un eveniment ce va ridica standardele in ceea ce priveste parul. Va fi o sursa reala de inspiratie pentru toata suflarea barberingului si hairdressingului romanesc, datorita faptului ca in lineup sunt cei mai consacrati artisi romani si internationali ai momentului.

Educatorii prezenti la eveniment:

10:30-12:00 – Spuk & Emi Bertea – fara doar si poate, cei doi sunt barberii momentului, fiind de departe cei mai apreciati frizeri romani. Cei doi lucreaza de multi ani in Londra, iar de aproximativ doi ani, au dat nastere brandului Master Brothers, propriul lor barbershop in Londra. Experienta indelungata, nenumaratele seminarii, workshopuri, concursuri la care au participate, seriozitatea, perseverenta i-au adus astazi pe cele mai inalte trepte ale barberingului din UK si din Romania. In calitate de Educatori deja au la activ numeroase seminarii nationale si internationale sustinute si colaborari cu firme de renume din aceasta industrie. Spuk si Emi promoveaza stilul tunsorilor creative, dar care pot fi efectuate in viata de zi cu zi in salon. Feedbackurile tuturor cursantilor care au trecut pe la evenimentele sustinute de ei este unul impecabil, majoritatea revenind ori de cate ori au ocazia.

12:15-13:45 – Kani – este singurul roman care a lucrat pentru cel mai celebru barbershop din lume, celebrul Schorem Haarsnijder En Barbier din Rotterdam. Kani este un adept al stilului clasic si este un personaj in adevarat sens al cuvantului de la A la Z, de la modul in care se imbraca, cum povesteste, ce atitudine, faptul ca este foarte dezinvolt si relaxat, pana la ceea ce face in par si cum interactioneaza cu publicul. Cucereste imediat publicul, care sta si asculta cu maxima atentie tot ce Kani are de spus. Este un maestrul al tunsorilor old school, iar de cand s-a intors in Romania de cateva luni este foarte solicitat pentru cursuri si workshopuri.

13:45 – 14:30 Pauza

 

14:30-16:00 – Echipa Artist – este fondata de Lucian Busuioc, iar in acest moment reprezinta un nume de referinta foarte puternic in ceea ce priveste Educatia pentru hairdressers & barbers in Romania. Membrii Artist participa frecvent la cele mai inalte cursuri de perfectionare in intreaga lume, fiind mereu in pas cu tot ce este nou. Au numeroase premii castigate la competitii de prestigiu in Romania si International. Simtul lor artistic dezvoltat, profesionalismul, atitudinea, rabdarea si cunostintele vaste au condus la atragerea multor fani. Ei o sa va incante cu o colectie unica pe care nu trebuie sa o ratati.

16:15-18:30 – Kvenzo – vine din Ucraina si este la ora actuala una dintre senzatiile Europei in ceea ce priveste tunsorile masculine creative, avand o viziune extraordinara. Este considerat ca fiind unul dintre oamenii momentului in barberingul mondial fiind solicitat pentru seminarii, workshopuri, showuri in toate colturile lumii. Este sursa de inspiratie pentru intreaga miscare a barberingului modern, iar la Bucuresti vine pentru prima oara pentru a face show in cadrul Cosmetics Beauty Hair 2019.

Cu un astfel de lineup, fara niciun dubiu putem afirma ca Evolutionary va fi unul dintre cele mai spectaculoase showuri in domeniu ce au avut loc in Romania.

Inscrieri la 0723908115. Locurile sunt limitate.